CARTA A PAPÁ NOEL

Estimat pare Noel,

Ja fa uns quants anys que t’escric cartres. Exactament 15. Són bastants, suficients com per poder haver gaudit de tota la ilusió, papallones i rialles que regales. Ets tot un personatge. Un de en peculiar. Ets màgic, peculiar, però el que més et caracteritza és la teva panxurrona i la tava incansable rialla. Perquè si, segurament algun dia t’hauràs despertat, t’hauràs mirat al mirall i potser no t’haurà agradat aquella bonbolleta que sobresurt del teu ventre. O, potser no, perquè, de fet, no té cap sentit. Tu ho passes bé, rius tot el dia, gaudeixes de tot el que tens i pots gaudir i vius aïllat de tots els estupids pensaments que regnen aquesta societat. Està bé, moltes persones hauríem d’aprendere de tu. Quan tu arribes, un ambient de bondat, alegria, alusió i felicitat inunda l’aire.

El meu desig per aquest any és que portis aquest aire i l’empapis per arreu on vaigi, jo i les persones que estimo, per a poder gaudir al màxim d’aquesta vida, de tot el que podrè arribar a fer, de tot allò del que aprendrè, de totes les persones que coneixerè, de tot allò que podrè respirar, gaudir i fotografiar amb els meus preopis ulls.

0Dk9z.jpg

Et demano que callis tot allò que no ens deixa ser feliços, que no ens deixa viure i que facis més forta aquella veu teva que viu en cadascú de nosaltres. Regalans felicitat, despreocupació, calma i alegria, molta alegria i molta força, moltíssima, per poder callar tot allò que taca el llenç tan bonic que és la vida. Et demano unes ulleres, per poder veure lo bunica i impresionant que és la vida.

 

Moltes gràcies pare Noel, segueix regalant a tot el món  tants moments com m’has regalat a mi i sobretot no t’oblidis de passar per ITA  amb les teves ulleres màgiques.

T’esperem.

 

M.D.A.

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s